Få en lifecoach til at hjælpe dig med at lykkes

15 november 2021
Emilie Jacobsen
Få en lifecoach til at hjælpe dig med at lykkes

advertorial

Kæmper du for at nå et mål, kan det være rart, at du har nogen at sparre med om det. Nogen, der kan hjælpe dig med at få talt om de psykiske blokeringer, du føler, der er i forhold til at komme videre med din drøm.

Det kan være svært at komme over de psykiske blokeringer selv, og det kan være svært for en ven eller et familiemedlem at lytte til dig uden at prøve at komme med løsninger. Derfor kan det være en god ide for dig, at du får en lifecoach. Han eller hun kan lytte til dig uden at prøve at komme med løsninger, men hvor du selv finder frem til løsningerne. 

Leder du efter en lifecoach i Hillerød, kan du for eksempel se nærmere på Mads Vibe Hastrup. Han er tidligere professionel golfspiller, og han har derfor stor erfaring fra sit eget liv med at arbejde med psykiske blokeringer. Efter han stoppede som golfspiller, har han videreuddannet sig til terapeut. 

image

Få værktøjerne til at skabe forandring i dit liv

Det kan være svært for dig selv at skabe forandringerne i dit liv. Måske ved du godt, hvor du gerne vil hen, men du kan bare ikke se, hvordan du skal komme det. Det kan skyldes, at du mangler værktøjerne til det. Dem kan en lifecoach også hjælpe dig med at finde. 

Som regel er det nogle ret enkle værktøjer, der hjælper dig med at bruge dine erfaringer til at nå dine mål. Det handler jo om, at du lærer af dine erfaringer, så du ikke bare gør det samme igen og igen. Men det kan være svært at gøre det. 

Når du først har værktøjerne til det, har du dem dog for resten af livet. Dermed vil det altså være langt nemmere for dig at nå et hvilket som helst mål, som du måtte have.