Giv den kommende brud en oplevelse for livet og book et show med Mikael Christiansen

04 March 2023
Michelle Løhde Nielsen

editorial

Har du og veninderne set den populære film Magic Mike? Så har I sandsynligvis også savlet over filmens mange mandestrippere. Men fortvivl ej! Til jeres næste polterabend har I mulighed for at opleve det hele på tæt hold. I skal blot klikke ind på Poledancer.dk, hvor I kan booke et ultimativt show med den dygtigste og frækkeste mandestripper og poledancer i branchen – nemlig Mikael Christiansen. 

Oplev et show der lever op til Magic Mike 

Når I booker et show med Mikael Christiansen, så kan I være sikre på, at I får et show, der uden tvivl lever op til den populære Magic Mike. I får et helt uforglemmeligt og perfekt show med mandestrip og poletricks, der uden tvivl vil give den kommende brud og gæsterne et smil på læben – og ikke mindst en oplevelse for livet. 

Klik ind på hjemmesiden og book online med det samme. Showet bliver tilpasset jeres ønsker og sammensat efter det, så det bliver lige netop, som I tænker. Der bliver altid lyttet til jer som kunde, hvilket betyder, at I også kan være sikre på, at der ikke bliver overskredet uønskede grænser. I kan også tilkøbe lapdance, ekstra poletricks eller noget helt tredje, hvis I ønsker at spice showet endnu mere op.