Bosch varmepumper – kvalitetsvarme for alle pengene

04 March 2023
Astrid Pedersen

editorial

Skal opvarmning af boligen være billigere og grønnere? Så bør du vælge en varmepumpe.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Varmer du fortrinsvis dit hus op ved hjælp af dyre og ineffektive elektriske radiatorer, kan du med stor fordel skifte disse ud med smarte luft til luft-varmepumper. Disse giver dig, foruden billig varme, et renere indeklima, da luften renses gennem avancerede filtre.

Hvis du der imod er i besiddelse af et olie, gas eller pillefyr, og er du glad for dine vand radiatorer, er en luft til vand varmepumpe det oplagte valg for dig. Med en luft til vand varmepumpe kan du varme såvel brugsvand som cirkulationsvand op på effektiv og billig – og langt mere miljø og klimavenlig – vis.

Hvor kan jeg købe en Bosch luft til vand varmepumpe?

Hos Dansk Varme finder du de solide, stabile og særdeles drift sikre luft til vand varmepumpe fra det tyske mærke Bosch. Bosch luft til vand varmepumper er kendt for deres høje kvalitet og yde evne samt deres lave energi forbrug.

Bosch luft til vand varmepumper fås i forskellige størrelser og med varierende kapacitet, og du vil med sikkerhed kunne finde en Bosch varmepumpe som modsvarer dine behov. Dansk Varme hjælper dig gerne med at udvælge den helt rette Bosch luft til vand varmepumpe så du er sikker på at kunne opnå samme høje – eller måske endda endnu højere – effektivitets niveau som med dit gamle fyr.

Du vil med en Bosch varmepumpe virkelig kunne mærke besparelsen allerede inden for det første år. Og da du får offentligt energi tilskud til indkøb, montering og installering af din nye Bosch luft til vand varmepumpe vil denne have tjent sig selv hjem i løbet af ganske kort tid.

Du kan se udvalget af Bosch luft til vand varmepumper, og kontakte Dansk Varme direkte, via hjemmesiden danskvarme.dk