Opladerskabe – oplagte til klasselokalet eller kontoret

19 august 2021
Astrid Pedersen
Opladerskabe - oplagte til klasselokalet eller kontoret

Mangler du smarte og funktionelle møbler til din institution, eller har du brug for gennemtænkte oplader løsninger til brug i klasseværelset? Så kan du med fordel tjekke det store og velassorterede udvalg af spændende produkter hos MAX Horsens A/S.

Hvem er MAX Horsens A/S?

MAX Horsens A/S er total leverandør af diverse former for legeredskaber, legetøj møbler og lignende til som dagplejere, børnehaver og andre typer institutioner.

Hos MAX Horsens A/S finder du alt hvad du skal bruge til at udruste din legeplads, dit legerum, eller dit aktivitetsrum. MAX Horsens A/S har specialiseret sig inden for udstyr til insitutioner og skoler – men det er ikke kun legeredskaber og børnemøbler som du kan finde hos MAX Horsens A/S.

Som noget nyt er MAX Horsens A/S også begyndt at forhandle møbler og løsninger som kan bruges såvel i kontor miljøer som i klasselokaler. Her under finder du for eksempel de smarte oplader skabe.

Hvad er et oplader skab?

Et oplader skab er en smart anordning som giver dig mulighed for at holde styr på samtlige laptops, tablets eller smartphones mens disse ligger til opladning.

Et oplader skab indeholder hylder hvorpå diverse enheder kan ligge trygt og godt under opladningen. Hver hylde har eget strømudtag og kan forsynes med alle typer strømforsyninger. Oplader skabet er ideelt til klasselokalet hvor hver enkelt elev kan have en hylde til opladning af sin skole laptop eller tablet.

Med et oplader skab, som kan låses af, er der tjek på enhederne i frokostpausen eller i frikvarteret. De smarte oplader skabe fra MAX Horsens A/S fås i flere forskellige størrelser med varierende antal rum og sekventiel strømstyring hvilket sikrer at ikke alle opladere starter på samme tid, hvilket kan øge risikoen for overbelastning af bygningens elnet.

Du kan tjekke den online shop på max-horsens.dk for flere spændende oplader løsninger.