Dougnut hundeseng giver din hund tryghed og får den til at slappe af

03 September 2021
Emilie Jacobsen
Dougnut hundeseng giver din hund tryghed og får den til at slappe af

Traditionelt set har vi mennesker ikke tænkt meget over, hvordan vores hunde sov. De kunne sove på et tæppe i entreen eller en flettet kurv, hvis de da overhovedet fik lov at sove indenfor. Heldigvis gør mange dog i dag op med den tankegang og bruger noget tid på at tænke over, hvordan deres firbenede ven kan komme til at sove blødt og komfortabelt. 

På grund af det er den smarte doughnut hundeseng, som du for eksempel kan finde på webshoppen dingadget.dk, også blevet mere og mere udbredt. Sengen er, som navnet kraftigt antyder, formet som en doughnut. Den har en blød bund og en tyk kant. Begge dele er overtrukket med plys, hvilket giver en meget blød overflade. 

Formen på sengen gør det nemt for din hund at ligge komfortabelt i den, uanset hvilken stilling hunden ligger i. Den høje, men bløde kant gør det for eksempel nemt for hunden at finde et sted at hvile sit hoved. 

Blødhed minder hunde om hvalpestadiet 

Der er en helt særlig grund til, at sengen er overtrukket med plys. Det bløde plys leder nemlig hundens tanker tilbage på hvalpestadiet, hvor den lå tæt op ad sin mor og sine søskende og sov. Det giver derfor hunden en høj grad af tryghed at sove på den måde. Har du en hund, der er meget angst, vil du derfor også opleve, at den nemmere kan falde til ro, når du lægger den i doughnut hundeseng. 

Hos dingadget.dk har de hundesenge i flere forskellige farver og størrelser at vælge imellem. Farven er hunden lige glad med, der kan du vælge noget, der passer til din indretning. Størrelsen på sengen er dog vigtig i forhold til, at din hund kan ligge komfortabelt samtidig med, at den får en følelse af tryghed. Derfor kommer sengen også i en række forskellige størrelser.