Rengøring ved gulvsliber-besøg i Kerteminde

16 March 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når der skal være besøg af en gulvafsliber i Kerteminde af en ene eller anden grund til at slibe et gulv eller flere ned, så er det vigtigt, at man har gjort sig sine forholdsregler i forhold til rengøringen.

Det kan måske lyde lidt kontra-intuitivt, at man skal gøre rent ved en gulvafslibning i Kerteminde, for man kunne jo mene, at denne service vel hører med i et få gulvet slebet ned af et gulvafslibningsfirma.

Dette kan sådan set også have sin rigtighed, for de gode gulvafslibningsfirmaer sørger selvfølgelig for at gøre rent efter dem selv både med at fjerne værktøj og fjerne det værste skidt og træflis efter arbejdet, da det godt kan blive et ukønt job at få slebet et gulv ned.

Desværre er det ikke alle slags firmaer, der yder den service, så det kan være vigtigt forud at få at vide fra firmaets side, om de lover at gøre rent efter dem selv.

Men faktisk kan man som gulvejer selv gøre en del både før og efter gulvafslibningen for både at lette arbejdet for de professionelle håndværkere og for at få det bedste, brugbare resultat kort efter behandlingen, så det kan ske mest effektivt og hurtigt.

Hvis du selv sørger for at fjerne alle møbler, gulvtæpper og andet i lokalet, der ikke er sømmet eller naglet fast, før det arbejdende folk kigger forbi for at arbejde, så er det nemmere for dem at give sig i kast med at slibe gulve ned.

Af den grund skal du netop også, som beskrevet, have fået at vide fra gulvafslibningsfirmaet, at de sørger for at støvsuge og fjerne de værste rester efter gulvafslibningen, for så er der faktisk kun tilbage for dig at køre en lettere opvredet klud henover overfladerne i lokalet efterfølgende, så du får fjernet de sidste, fine træ-rester.

Husk dog på, at efterbehandlingen skal have lov til at virke på gulvet, før du begynder at træde ind på det igen.