VVS hjælp i Borup – find den online

09 August 2022
admin

editorial

Skal din bolig renoveres fra kælder til kvist – og er istandsættelse af køkken eller bad en del af planen? Så får du sandsynligvis behov for hjælp fra en autoriseret VVS installatør – i hvert fald hvis planerne omfatter andet og mere end opsætning af nye klinker, udskiftning af badeværelsesmøbler, eller maling af vægge.

Hvad laver en VVS’er?

VVS’eren er en fagperson, som hjælper private boligejere med at reparere, servicere, modernisere og udskifte faste VVS installationer. Dette omfatter arbejde som f.eks. omlægning eller udskiftning af rør, tilslutning af en vaskemaskine eller opvaskemaskine og installation eller flytning af afløb i køkkenet og badeværelset.

En VVS installatør kan også hjælpe med installation af ventilationsanlæg, varmepumper og lignende. Tilslutninger til gasledninger må kun udføres af autoriserede VVS installatører.

VVS

VVS arbejde – et job for de professionelle

Hvis du selv har planer om at renovere dit badeværelse, skal du være opmærksom på, at den danske lovgivning ikke tillader husejere at udføre vvs-arbejde selv. Du må gerne selv udskifte et brusehoved eller et armatur. Men skal der monteres et væghængt toilet, eller skal der etableres et nyt afløb til en bruseniche, skal der autoriserede fagfolk på banen.

Grunden til dette er, at der er risiko for at beskadige de eksisterende rør, hvilket kan føre til alvorlige lækager. Da vandskader er en af de dyreste typer af skader, der skal repareres, er det vigtigt at undgå, hvis det overhovedet er muligt. Og det er på ingen måde utænkeligt at forsikringen nægter at dække omkostninger forbundet med udbedring af de skader, dit klamphuggeri har forårsaget.

Så hvis du planlægger at renovere dit køkken eller badeværelse, skal du sørge for at tilkalde en autoriseret VVS installatør – det vil spare dig tid og penge i det lange løb. Du kan læse mere, og booke hjælp til VVS i Borup online hos TR VVS-Teknik A/S via hjemmesiden www.trvvsteknik.dk.