Værd at vide om teltudlejning

01 March 2022
Steffen Hansen

editorial

Hvis man skal ud og leje et telt, kan det være en god ide at have styr på alt det praktiske. Hvor stort skal det være samt alle andre variabler man bør overveje før man bestiller teltet til udlejning.

Der findes mange muligheder for dette, vi vil i denne artikel prøve at hjælpe dig lidt på vej med hvad man kan gøre sig af overvejelser inden man bestiller teltet. Læs med her.

teltudlejning

Sammenlign forskellige tilbud

Det er en god ide at sammenligne forskellige tilbud som du kan blive tilbudt. Man skal gerne ende med det helt rigtige telt til den begivenhed der foregår denne specielle dag. Man kan til sin egen fordel indhente forskellige tilbud og sammenligne dem, i forhold til hvad prisen er, men man bør få udspecificeret hvad man præcis får med i prisen. For eksempel teltets kvalitet, gulvet, varme og den service der bliver tilbudt sammen med opsætning.

Hvor stort skal teltet være?

Når man skal finde ud af hvor stort teltet skal være, kan man cirka regne med 1-2 kvadratmeter per gæst som kommer til mødet, man bør også overveje hvor vidt der skal være plads til dansegulv og buffet. 

Undgå at teltet blæser væk

Når man har bestemt sig for hvor stort teltet det skal være, skal man også overveje sikkerheden der medfører. Man har selv ansvaret for de gæster man har inviteret. Find et telt der er EU-Certificeret under godkendelsen EN 13 782, som kan klare vindhastighed på 100 km/t.

Lej et telt

For at leje et telt kan du lave en simpel internetsøgning for at finde frem til en udbyder af dette. Du kan derfor hive din fortrukne søgemaskine frem for at søge på for eksempel “Teltudlejning i Silkeborg” og så vil der poppe en masse muligheder op for dette område. Du kan til din egen fordel lave lidt research for at finde den rigtige udbyder.