Vælg lækker og dekorativ kagepynt

07 November 2022
admin

editorial

For at komme i gang med at bage brød og kager skal du bruge en bageform eller kageform, samt ingredienser så som bagepulver, smør, æg, æg, mel, mælk, sukker og vaniljeekstrakt. Det er altid en god idé at tjekke opskriften først, så du kan købe ind i de rette mængder.

Hvordan bager jeg cupcakes?

Cupcakes er en klassisk favorit og relativt enkle at bage. Forvarm ovnen op til den rette temperatur (det er angivet i opskriften), og beklæd en muffinform med muffinsforme. Rør derefter smør og sukker sammen, indtil det er let og luftigt, før du tilsætter æggene, et ad gangen.

Tilsæt de tørre ingredienser – mel, bagepulver og mælk – til blandingen, og rør det hele godt rundt, indtil det hele er blandet. Til sidst lægges blandingen i cupcakeformene, så de fyldes ca. to tredjedele. Bag dem i 15-20 minutter, eller indtil de er gyldenbrune, og et spyd kommer rent ud.

Kagepynt

Hvorledes anvender jeg kagepynt på mine cupcakes?

For at komme i gang skal du bruge nogle cupcake dekorationsredskaber som f.eks. sprøjteposer og dyser samt en række kagepynt som sukkerpasta, spiseligt glitter, drys og så videre.

Start med at dække din arbejdsflade med et ark bagepapir for at sikre dig, at den er ren og støvfri. Rul derefter sukkerpastaen ud til ca. 5 mm tykkelse, og brug en udstikker til at skære former ud.

Hvis du f.eks. laver blomster, skal du bruge små cirkler til kronbladene, større cirkler til midten og tynde strimler til bladene. Når du har skåret alle dine stykker ud, kan du begynde at samle dem på toppen af dine cupcakes ved at bruge lidt vand til at klistre dem fast.

Du kan drysse alt fra tørrede lavendler til sukkerkugler med sølvglans over dine cupcakes, og dermed gøre dem endnu mere indbydende

Du kan læse mere om bagning af smukke og fine kager, og finde din kagepynt online på bagebixen.dk.