Tryg kørsel med et solidt hundebur

07 December 2021
Astrid Pedersen
Tryg kørsel med et solidt hundebur

editorial

Det er hyggeligt og sjovt at have familiens hund med på ferie, en tur i skoven, eller på stranden. Både hund og mennesker synes det er spændende at komme ud og se verden og opleve en masse nye omgivelser.

Derfor vælger mange at pakke såvel hund som bagage og øvrige familiemedlemmer i samme bil og køre ud i det blå. Ofte ser man at det firbenede medlem deler kabine med de tobenede hvilket kan være vældig morsomt for især de yngste medlemmer af familien.

Men det at transportere en hund i kabinen er faktisk direkte uansvarligt. Hunden er ikke på samme måde som børn og voksne i familien fastspændt ved hjælp af en sikkerhedssele.

Det betyder at hunden udgør en potentiel fare for både sig selv og for de øvrige familiemedlemmer. Bremser du hårdt op, eller kommer bilen ind i et sammenstød, vil en løs hund i kabinen blive forvandlet til et flere hundrede kilo tungt projektil på grund af de kræfter der udløses ved en sådan begivenhed. Og så kan den hyggelige familieudflugt hurtigt få fatale følger.

image

Sæt hunden i et hundebur – for alles sikkerheds skyld

Det er desuden tvivlsomt om hunden vil slippe helskindet fra en sådan omgang. Derfor bør du af sikkerheds hensyn installere et solidt og sikkert hundebur i bilen.

Når hunden er anbragt i et fast monteret hundebur vil både den og resten af familiens medlemmer være optimalt beskyttet i tilfælde af uheld. Og desuden vil hunden føle sig langt mere tryg når den sidder i sit helt eget bur.

Find et billigt hundebur til bilen online

Hvis du ikke er interesseret i at betale det hvide ud af øjnene for et hundebur til bilen kan du på hu finde et stort udvalg af sikre og billige hundebure. Klik ind og se dem alle i den online shop på https://billiga-hundburar.se/