Tillad dig selv at give dig fuldt hen til mindfulness

01 april 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Mindfulness er ikke noget hippiegøgl, som der ikke er den store virkning af, for der er virkelig noget om snakken her, men uden det skal lyde som noget, der kommer af en placebo-virkning, så er det klart, at man skal have troen med sig på, at det kan gøre noget for en, før det virker.

Men det siger noget om omfanget, at man også kan få mindfulness i Haderslev, så man ikke behøver køre langt efter det, hvis man bor her, da det så kan være lige i nærheden.

Og hvis det ikke havde en stor virkning for mange mennesker, så var det slet ikke blevet så udbredt; så havde det nok være blandt en lille skarre, der dyrkede det, for der skal resultater til, før der er så stort marked for, at det kan poppe op så mange forskellige steder i udlandet og i Danmark.

Mindfulness vil bestemt også virke for dig

Men ligesom med at dyrke sport, så kræver det også, at man øver sig på det.

Det er klart, at der er nogle, der vil opleve det som mere naturligt at give sig hen til og tro på; man kunne lidt kalde dem naturtalenter.

Men hvis du forventer en mirakelkur fra første besøg, så skal du nok sænke barren lidt.

mindfulness

Det handler heller ikke om, hvor lang tid du bruger på det de første par gange eller efterfølgende for den sags skyld, for du skal virkelig gentage at bruge det.

Så bliver det indlejret i dig, og så vil du hurtigere kunne komme derhen med mindfulness, som du ønsker dig.

Og man skal også holde det ved lige, hvis man vil have det til at fungere i det lange løb.

Så der er ikke andet for, end at man er vedholdende og tror på, at det virker for en – for så vil det også ske!