Tag på reunion under sydens sol

26 august 2021
Emilie Jacobsen
Tag på reunion under sydens sol

Drømmer du om at hænge ud med vennerne fra gymnasiet og opleve noget af den magi, der var ved at være der? Så er det en god ide, at du samler vennerne til en reunion under sydens sol. Ved at tage på ferie sammen kan I genskabe noget af det helt særlige, der var ved at gå i gymnasiet, hvor I både hang ud sammen hele dagen, og hvor I festede sammen om aftenen. 

Et af de steder, der er oplagt for jer at tage på reunion, er Sunny Beach i Bulgarien. Området byder på en overordentlig lækker strand, hvor I kan slappe af om dagen eller prøve nogle af de mange aktiviteter, der er. Det kan for eksempel være forskellige former for vandsport. Eller hvad med at udfordre nogle søde piger eller fyre til beach volley? 

Få nogle andre til at klare det praktiske 

Måske lyder det besværligt, at du skal til at arrangere en tur for alle vennerne, men det behøver det ikke at være. Ved at få et bureau til at ordne det praktiske skal du faktisk bare skrive til vennerne og invitere dem med. Derefter kan I få bureauet til at planlægge det hele for jer. 

Et af de bureauer, som I kan gøre brug af, hvis I gerne vil holde reunion i Sunny Beach, er DUF Rejser. De har mange års erfaring med at arrangere rejser for unge til området. De ved derfor, hvor de gode hoteller er, og kan sørge for at booke jer alle på det samme fly. 

Når I rejser med DUF rejser, er det en all inclusive rejse. I kan dermed få al jeres mad på hotellet. Hvis der er en af vennerne, der ikke har råd til rejsen, kan det altså være et argument til at aftale ham eller hende. Når I først er kommet af sted, skal I ikke bruge nogen penge på mad.