Smukke døre på budget

24 May 2022
Maria Laugesen

At have yderdøre af høj kvalitet er vigtigt for både det praktiske og sikkerhedsmæssige i hjemmet, og samtidig spiller døre en vigtig rolle for rummets samlede udtryk. Men hvilke muligheder har du, når du vil skifte facade- eller terrassedøren?

Mange designs at vælge mellem

Facadedøren er det første, du møder, når du går ind i hjemmet – og på samme på det sidste, du ser, når du går ud. Derfor er det så vigtigt, at du har en dør, der falder i din smag, og som passer til jeres behov i hjemmet. Du kan vælge mellem et hav af forskellige varianter og designs, afhængig af din personlige smag.

døre

Først og fremmest skal du tage stilling til materialet, hvor enten rent træ eller kombineret træ og alu er meget populære løsninger. Det er robust, slidstærkt, smukt og behøver ikke meget vedligehold.

Dernæst er der selve udformningen af døren, og her er der virkelig mange muligheder. Vil du have massive døre eller måske én stor glasrude? Eller skal det være en kombineret variant, hvor de nedre halvdel er i træ og den øvre i glas? Vil du have klart, farvet eller matteret glas, og skal der være sprosser i? 

Mulighederne er mange, og det er helt op til dig at vælge din personlige favorit.

God kvalitet til lave priser

Mange tænker måske, at udskiftning af døre kan blive en dyr fornøjelse, men det behøver ikke nødvendigvis at være sådan. Hos Klar vinduer kan du for eksempel få billige døre til facade og terrasse uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Det tilbyder et bredt sortiment af enkelte og dobbelte døre med og uden glas i et hav af skønne designs, og her kan du være sikker på at kvaliteten er i top på trods af de lave priser på hele udvalget.