Skriv dit barn op til privatskole i Valby efter fødslen

19 September 2021
Emilie Jacobsen
Skriv dit barn op til privatskole i Valby efter fødslen

Hvis du ønsker, at dit barn skal gå på privatskole, er det en god ide, at du skriver ham eller hende op allerede lige efter fødslen. I hvert fald, hvis du gerne vil have dit barn ind på Johannesskolen på Frederiksberg. Der er der nemlig rift om pladserne, og de bliver tildelt efter, hvor gammelt dit barn var, da det blev skrevet op. Det er derfor vigtigt, at du får skrevet barnet op så tidligt, som muligt hvis det er din drøm, at din søn eller datter skal gå der. 

Selvom Johannesskolen ligger på Frederiksberg, henvender den sig også til dig, der leder efter privatskole i Valby. Der er nemlig ikke langt fra skolen til den københavnske bydel. Dermed bliver det nemt for dig at aflevere dit barn om morgenen og hente ham eller hende om eftermiddagen. Samtidig betyder det, at dit barn stadig kommer til at bo tæt på sine venner, selvom det måske ikke er lige så tæt på, som hvis I havde valgt den private folkeskole. 

Hvad hvis mit barn ikke er baby længere?

Har du ikke fået skrevet dit barn op, mens det var lille, er det stadig muligt, at han eller hun kan komme ind på Johannesskolen. Er dit barn ikke startet i institution endnu, kan du skrive ham eller hende op alligevel og håbe på, at der bliver en plads ledig. 

Er dit barn startet i skole, men har du et ønske om at skifte til privatskole, kan du også gøre det. Johannesskolen optager også nogle gange nye elever midt i skoleåret, lige som de også løbende starter klasser op. I 2022 starter de en 4. klasse og to 7. klasser op. Dermed er der altså også god mulighed for, at dit ældre barn kan få en plads på skolen. Alt håb er altså ikke ude, selvom dit barn ikke blev skrevet op som baby.