Sådan kan du få transporteret dine dyr til andre lande

28 February 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Transport af dyr på tværs af landegrænser kan være en rimelig bøvlet affære. Ikke nok med, at du skal sørge for at overholde alle reglerne i forhold til vaccinationer, pas til dyre og lignende, du skal selvfølgelig også sørge for, at dit dyr bliver transporteret på en ordentlig måde, så det ikke lider overlast, mens det bliver transporteret. Det er jo lige meget, om det er et større dyr, der skal transporteres med lastbil, eller et mindre dyr, der skal ud at flyve. 

Fordi der er så mange regler og bestemmelser i forbindelse med dyretransport, kan det være rart for dig at alliere dig med nogle professionelle. Det kan for eksempel være et firma som naniseen.dk. Det er et transportfirma, hvor et af deres specialer er at kunne transportere levende dyr. Det er derfor en virkelig stor fordel for dig at henvende dig til dem, da de vil have styr på, hvordan dit dyr bedst kan blive transporteret, lige meget hvilket dyr der er tale om – altså også hvis det er en elefant, giraf eller bjørn, du har brug for at få transporteret. 

dyretransport, fragt til udlandet

Få et tilbud på transport af dyr

Måske er du fristet til selv at finde ud af det med, hvordan du selv transporterer dit dyr, fordi du tænker, at det kommer til at blive dyrt at skulle transportere det. Og hvis det er et dyr, hvor du teknisk set godt kan stå for det hele selv, for eksempel en hund eller kat, kan det være fristende at prøve at spare de penge. 

Før du afviser at få hjælp af et firma som nanissen.dk, er det en god ide, at du i hvert fald får et tilbud fra dem. Det kan du nemt få på deres hjemmeside. Derefter kan du hurtigt finde ud af, hvor meget det kommer til at koste dig, og om det reelt vil være pengene værd for dig, at du finder ud af det hele selv.