Professionel gulvafslibning i Nyborg

05 September 2017
Astrid Pedersen

editorial

Uanset hvor i landet, du befinder dig, er det muligt at finde en bolig med et originalt trægulv. Træ har mange fantastiske egenskaber – det er behageligt at gå på i såvel bare tæer som strømpesokker, og da det er et levende, organisk materiale, virker det også isolerende på en naturlig måde – og ser man bort fra træk, bliver træ sjældent koldt i overfladen. Samtidig er et trægulv, såfremt det altså er velplejet og vedligeholdt, utroligt smukt og med et helt unikt personligt udtryk. Man kan faktisk sige, at et ægte trægulv har sjæl.

Desværre forholder det sig ofte sådan, at folk forsømmer deres ulakerede trægulve. De sørger ikke for, at træet får den nødvendige næring i form af olie, sæbe eller lud, som skal sikre, at træets overflade er modstandsdygtig over for slid, spildte væsker, solfalming og snavs. Dette fører til, at træet bliver porøst og åbent i overfladen, og dermed mister sin modstands dygtighed. Det bliver mere udsat for generelt slid, og falmer hurtigere i solen. Støv og snavs trænger ned i overfladen og giver træet et gråt og mat udtryk. Og det er rigtig synd. Selv trægulve af høj kvalitet kræver den rette pleje for at undgå denne kranke skæbne, og forsømmer man dem år ud og år ind, skal der krassere midler end blot en gulv vask i brug for at genoplive det triste træværk – for eksempel en professionel gulvafslibning.

Her kommer GKService ind i billedet. Med mange år på bagen som erfarne gulvfolk kan GKService tilbyde afhøvling af gulve samt gulvafslibning i Nyborg – og selvfølgelig alt hvad der dertil hører af efterbehandling med materialer i prima kvalitet. Hos GKService kan du desuden få vejledning og rådgivning om pleje og vedligeholdelse af dit gulv, så du kan få glæde af dit nyslebne gulv i mange år fremover.