Prøv en ny variant af dit sædvanlige herreklip

24 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Kvinder er gode til at få sig en snak på frisørsalonen, og den sludder med frisøren kan føre til, at man prøver noget nyt af med håret.

Det kan også være de andre gæster, der kommer med forslag, som de venter på, at det bliver deres tur – de kommer måske ligefrem med vilje lidt tidligere, så man kan sidde og snakke sammen; som regel er der jo ikke langt fra frisørstolen og hen til dem, som der venter på, at det bliver deres tur.

Så prøver man noget nyt af, hvor det nogle gange er en succes, mens det andre gange ikke ligner det, man forestillede sig, og andre gange igen fortryder man det, men det er trods alt bare hår: Det skal nok vokse ud igen.

Man skulle tro, at mænd var meget nidkære omkring deres hår, når de så ofte bare bliver klippet på den samme måde, så de er bange for, at der sker noget forfærdeligt, hvis de prøver en ny omgang herreklip!

herreklip

Prøv dig selv af med en ny omgang herreklip 

Dog er det som regel noget med, at mænd helst ikke vil skille sig for meget ud, og da slet ikke når de er kommet op i alderen.

Men tit er det de ting, som vi ikke gjorde, som vi ender med at fortryde.

Og som sagt så er det jo bare hår, så det skal nok komme igen.

Og den nye form for herreklip begynder jo ikke være en lyserød hanekam – det kunne være en studsning det ene sted og lade håret være et andet sted.

Hvem ved, måske kommer man til at se yngre ud, eller konen vil synes, man er spændende og interessant, fordi man tør prøve sig selv af, selv når man er blevet ældre.

Der er vitterligt ikke særligt meget at tabe, fordi sådan en omgang herreklip ikke er så dyrt.