Planlæg dine events med et smart tilmeldingssystem

29 juni 2020
Silje Hansen
Planlæg dine events med et smart tilmeldingssystem

Du kender det sikkert godt. Du har enten et hotel, kursus- eller konferencecenter, som du ønsker at få lejet ud så ofte som muligt. Du får mange forskellige forespørgsler og henvendelser på at låne eller leje dine faciliteter. Det kan være svært at danne sig et overblik over alle de events der skal ske i løbet af måneden eller hele året.

Der kan også være nogle specifikke ønsker eller krav til dagen i forhold til mad, drikke eller indretning, som du skal have noteret. Noter har det med at forsvinde eller blive væk. De fleste events bliver planlagt et år forinden eller i hvert fald i god tid. Det kan derfor være svært at huske, hvad der præcis er aftalt, når man kommer tættere på. Her kan et smart tilmeldningssystem hjælpe med at organisere og strukturere de events der ligger for dagen og måneden, så du altid har et klart overblik lige ved hånden. 

Hvilket tilmeldningssystem skal du vælge?

Er du på jagt efter en løsning, hvor du kan samle og styre alle de forskellige events, kan det være aktuelt at undersøge markedet. Der findes i dag flere muligheder for at have en kalender, der spiller sammen med sine events. Somme tider skal du bruge to forskellige programmer der kan styre bookinger og events hver for sig. Hvis du vælger Conference Manager, kan du være sikker på smart, enkelt og skalerbart system. Her kan du have et overblik over alle de forskellige events og planer der er for dagen, og hvis du har flere konference eller kursuslokaler tilknyttet lokationen.

Fordelen ved at vælge Conferencemanagers tilmeldningssystem er at du får et system, hvor du kan indtaste de mange forskellige ønsker de forskellige kunder har til deres events. Derudover har du en platform, som du kan få skræddersyet til netop dine behov. Du betaler derfor ikke til en masse funktioner, som du ikke kommer til at bruge.