Parkeringsservice – den bedste løsning til dine parkeringspladser

13 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Har du svært ved at holde uvedkommende bilister væk fra dit private parkeringsanlæg – til stor gene for de retmæssige indehavere af parkeringspladserne? Så bør du overveje parkeringsservice med parkeringskontrol.

Hvorfor skal jeg vælge en parkeringsløsning med parkeringskontrol?

Parkeringskontrol er en oplagt mulighed for dig som ikke har mulighed for at etablere afspærring og adgangsbegrænsning i forbindelse med dit parkerings anlæg. Parkeringskontrol udføres af veluddannede parkeringsvagter som for det første er trænet til at nedskalere konflikt, for det andet har de påkrævede beføjelser til udstedelse af parkeringsbøde forlæg.

image

Når du vælger at lade et professionelt parkeringsselskab forestå parkeringskontrol på dine private parkeringspladser kan du være sikker på at denne opgave bliver løst til UG med kryds og slange. Dine parkeringspladser vil blive runderet på regelmæssig basis, og diverse parkeringsbøder vil blive udskrevet efter bogen.

De skyldige beløb vil blive inddrevet af parkeringsselskabet. Og det er samtidig parkeringsselskabet som forestår behørig skiltning, som gør opmærksom på at parkerings anlægget patruljeres af parkeringsvagter, hvilket kan skræmme de fleste parkerings syndere bort.

Hvilket parkeringsselskab skal jeg vælge?

Hvis du er på jagt efter et parkeringsselskab, som kan tilbyde en fleksibel parkeringsløsning, kan du med fordel vælge UnoPark. Med UnoPark får du ikke blot en god parkeringsløsning som kan ændres efter behov. Du får også adgang til selv at administrere dine parkeringspladser via et administrations modul som kan tilgås via en app der installeres på tablet eller smartphone.

Ved hjælp af denne app kan du selv udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser, såvel de midlertidige som de permanente af slagsen. På den måde kan du bestemme hvem der skal have adgang til dine private parkeringspladser uanset hvor du befinder dig og hvad tid på døgnet det er.

Du kan læse mere, og booke tid til en uforpligtende samtale omkring netop din parkeringsløsning, via hjemmesiden UnoPark.dk.