Nye yderdøre kan gøre noget godt for din ejendom

08 August 2022
Camilla Sørensen

editorial

Hvis du er på udkig efter en ny yderdør, er der mange ting, du skal tage stilling til. Heldigvis kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning – og vi giver dig her et par tips til, hvordan du vælger yderdøren. Vi anbefaler desuden https://klarwindows.co.uk/external-doors, hvor du kan købe dine yderdøre – de fremstiller dem selv på deres fabrik i Estland af FSC-certificeret træ, og yder yderligere en 10 års garanti og prismatch.

Vælg materiale først

Først og fremmest skal du tage stilling til, hvilket materiale din yderdør skal være lavet af. Træ er det mest populære valg, da det både ser flot ud og er holdbart, men husk at den kræver vedligeholdelse. Hvis du ikke har tid eller lyst til dette, kan du overveje en yderdør i aluminium eller PVC – de kræver minimalt vedligeholdelse, men har dog en lidt anden udstråling end træ.

dør

Tjek yderdørens isoleringsevne

Næste skridt er at tjekke yderdørens isoleringsevne – især for yderdøre i træ, da aluminium og PVC som materiale i sig selv isolerer godt. Jo bedre yderdøren kan holde på varmen, desto mindre energi går tabt fra dit hjem. Derfor er det smart at vælge en yderdør med et højt U-værdi, som viser yderdørens isoleringsevne.

Overvej yderdørens sikkerhed

Endelig skal du selvfølgelig tænke på yderdørens sikkerhed – både for at beskytte dit hjem mod indbrud og også for at holde uvedkommende ude. Tjek derfor yderdørens låsesystem, om den har jernindfatninger og evt. en kik- eller øjenlås. Vælger du yderdøre fra klarwindows.co.uk, kan du yderligere få dit ydersikkerhedspakke, der inkluderer en 3-punkts lås og yderligere jernindfatninger.

Med disse tips i baghovedet er du godt på vej til at vælge den helt rigtige yderdør – måske endda hos klarwindows.co.uk, hvor de fremstiller yderdøre på mål af FSC-certificeret træ med 10 års garanti og prismatch.