Nemme retter du kan lave til frokost

05 May 2022
Steffen Petersen
sandwich

editorial

Efter du efter nogle nemme retter, som du kan lave til frokost? Så er du kommet til det rette sted. I dette indlæg vil vi give dig en række opskrifter, der er både nemme og lækre. Så uanset om du er i humør til noget salt eller sødt, har vi dækket dig ind. Så læs med her nedenfor.

 

sandwich

 

Sandwich

Du kan altid lave en god solid sandwich til frokost. Og det fantastiske ved sandwiches er, at der er uendelige muligheder for fyld. Så uanset om du er fan af skinke og ost eller noget mere eksotisk som kylling og avocado, er der helt sikkert et sandwichfyld, som du vil elske. Det er super nemt at lave og mætter også i lang tid. Du kan også købe sandwich hos de fleste take-away steder. Hvis du skulle være sulten efter en sandwich i København, så kan du bruge internettet eller take-away apps til at få det bestilt hjem til dig eller på kontorpladsen.

 

Salat

Hvis du er på udkig efter noget let og sundt, så er en salat er altid en god mulighed. Og ligesom med sandwiches er der uendelige muligheder for fyld. Så uanset om du er i humør til noget grønt eller noget med mere frugt og grøntsager, er der helt sikkert en salat, der falder i din smag. Du kan også købe salater på de fleste take-away-steder eller i supermarkederne, hvor de allerede er lavet på forhånd.

 

Tortillawraps

Hvis du er på udkig efter noget lidt mere solidt, er tortillawraps også en god mulighed. Og igen er det nemt at tilpasse fyldet efter din smag. Så uanset om du foretrækker noget med kylling og ost eller tofu og grøntsager, er der helt sikkert en wrap, der passer til dine smagsløg. Du kan normalt finde tortillawraps lavet på hvede, men der er også glutenfri eller fuldkornsmuligheder til dig med en sart mave.