Man kan prøve en gammel og en ny boxmadras i en test

26 July 2021
Anders Lundtang Hansen
Man kan prøve en gammel og en ny boxmadras i en test

Nej, med “gammel” mener vi ikke, at man tager en brugt boxmadras og afprøver i en test.

Vi mener, at man kan tage nogle tidligere brugbare eller anerkendte boxmadrasser, som der stadig er på markedet, til at blive sammenlignet med de nye, der er kommet på markedet.

Det kan jo være med til at be- eller afkræfte, når man siger, at man lavede bedre ting i gamle dage.

Muligvis kan den etablerede boxmadras være sådan en, som der blev testvinder i en tidligere test eller en test, som man så afholdt hos sovneksperterne.dk, og det kan endda være dem, som der udfører den her nye test igen.

Man kan se på, hvordan man lavede testen sidste gang og så gennemføre den således med de nye boxmadrasser med i denne test; eller man kan gennemføre den på en ny måde, som man har besluttet, der er bedre at teste boxmadrasser på.

Man kan få nye resultater med “gamle” boxmadrasser

En af årsagerne til, at den tidligere testvinder i en boxmadrastest vandt, kan jo netop være den måde, som man stillede testen op på, så den her boxmadras måske ikke ville vinde, hvis man udførte den efter de nye forskrivelser.

Dog kan man også sagtens risikere, at der faktisk er noget om snakken, at man lavede tingene bedre i gamle dage, så den her etablerede boxmadras nærmest udraderer de andre subjekter, der er med i den her test – også om man stiller testen op på en gammeldags eller moderne måde.

Men man tror nok mest på, at man har fundet ud af, hvad der var “galt” og manglede ved boxmadrasser i gamle dage, og at man har mulighed for at lave dem med bedre udstyr og indhold, som man ikke havde opfundet eller havde adgang til dengang.

Også selvom man laver dem på samlebånd og ikke enkeltvis i hånden.