Lær andre at kende på et misbrugscenter

26 februar 2022
Anders Lundtang Hansen
Misbrugscenter

editorial

Hvis man befinder sig på et behandlingscenter under en behandling, hvor man har åbne forhold, og man er sammen med andre klienter, så er det en god måde at lære andre mennesker at kende.

Her mener vi ikke på den måde, at man kommer her udelukkende for at socialisere sig, fordi man ved, at man har noget tilfælles, men fordi man ved, at man kan få noget ud af at snakke med andre.

Og det skal jo ikke kun foregå, når man har terapi sammen eller skal dele ud af ens oplevelser, hvor der eventuelt er en terapeut til stede.

Det er også i tiden ved siden af, om man så er indlagt til behandling, eller man kan tage hjem samme dag, hvor man så kan blive hængende og snakke med andre, eller man mødes et andet sted.

Misbrugscenter

Det er godt for dig at tale ud med andre på et misbrugscenter

Ens tanker kan komme til at flyde over, når man er i behandling, specielt fordi man skal tit lægge alt andet til side og fokusere på at få det bedre, så der er fokus på behandlingen det meste af tiden.

Så kan man have brug for andre perspektiver eller vende sagen med en anden, der har et lignende eller et andet misbrug, for misbrugens væsen kan tit minde om hinanden, selvom hver person har sine oplevelser og behandling, man skal igennem.

Den behandling kan være på https://behandlingscenter-stien.dk .

Og derfor kan det hjælpe lige at snakke ud sammen med andre, for det er ikke altid, at ens familie eller venner kan sætte sig ind i, hvad man går igennem, og hvad man oplever, fordi man trods alt skal være i det selv for at kunne forstå det – næsten ligesom to krigsveteraner.

Og man behøver ikke blive bedre venner af den grund; det kan være en god kammerat, man får sig her.