Lad din lokale kloakmester forestå eftersyn og rensning af kloak

22 januar 2021
Astrid Pedersen
Lad din lokale kloakmester forestå eftersyn og rensning af kloak

Bor du i eget hus? Så er det smart at vide, hvem man skal ringe til, hvis der er problemer med strøm, gas eller vandforsyningen samt de til matriklen hørende kloakanlæg. Og derfor bør du kende din lokale kloakmester.

Hvornår skal jeg bruge en kloakmester?

En autoriseret kloakmester kan hjælpe dig med at rense og reparere dine kloak rør. Derfor har du brug for en kloakmester, som kan yde professionel kloak service, når du konstaterer en fejl på dit kloak anlæg.

Dette kan for eksempel være i form af dårlig lugt fra afløbene i køkkenet eller på badeværelset, eller ved at der trænger kloak vand op igennem afløbs riste i gulvet. Hvis din græsplæne pludselig føles ekstra sumpet, eller der opstår uforklarlige fordybninger heri, kan det også være tegn på problemer med kloakken. Disse problemer kan være opstået som følge af gennemtæring, eller af skader forårsaget af rotte angreb.

Under alle omstændigheder er det vigtigt at du tilkalder en autoriseret kloakmester så hurtigt som muligt. Ellers risikerer du at der opstår yderligere skader på din ejendom, eller at husets beboere bliver syge på grund af det indtrængende kloak vand.

Få hjælp til vedligeholdelse af dine kloakrør hos en autoriseret kloakmester

En dygtig autoriseret kloakmester vil kunne sørge for at rørene bliver renset på behørig vis, og at eventuelle skader bliver udbedret. Samtidig vil din kloakmester kunne hjælpe med at forebygge nye skader, for eksempel ved opsætning af rottespærre som skal holde rotter væk fra dit kloak anlæg.

Det er en rigtig god idé for dig som hus ejer at have en fast service aftale med din kloakmester således at kloak rørene med jævne mellemrum bliver spulet og efterset. På den måde kan du foregribe begivenhedernes gang, og spare mange penge og ærgrelser.

Du kan finde din lokale kloakmester på broderhardkaare.dk