Lad din frisør på Østerbro få fingrene i dit garn

08 oktober 2020
Astrid Pedersen
Lad din frisør på Østerbro få fingrene i dit garn

Er du træt af at se på dine triste lokker, som efter en lang sommer er blevet bleget af sol og saltvand? Så bør du kontakte en dygtig frisør som kan rette op på skaderne.

Hvorfor gå til frisør?

Måske tænker du at du godt selv kan forestå en farvning. Men her skal du tænke på at de farve produkter du kan købe i butikker ikke er kalibreret til slidt og solbleget hår. Og så kan du risikere at ende med en helt anden farve end du havde ønsket dig.

Findes der en god frisør på Østerbro?

Bor du på eller i nærheden af Østerbro kan du med fordel benytte den populære Frisørsalon Hair & Beauty når der skal styr på lokkerne. Hos Frisørsalon Hair & Beauty finder du udelukkende dygtige, faglærte frisører som har mange års erfaring med såvel klip som farve og permanent behandlinger af hår.

Frisørsalon Hair & Beauty har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse kunde med en ny frisure, en frisk farve, eller flotte striber og reflekser som skaber liv og bevægelse i håret. Når du vælger Frisørsalon Hair & Beauty som din frisør på Østerbro kan du være sikker på at du får en på én og samme tid professionel og personlig behandling som tager udgangspunkt i dit hårs tilstand og beskaffenhed.

De kompetente medarbejdere hos Frisørsalon Hair & Beauty er særdeles lydhøre over for netop dine ønsker og præferencer, og samtidig godt rustet til at håndtere alle hår typer – og kender samtidig det muliges kunst. Du vil dermed være garanteret et resultat som passer til dit hår, og som du kan have glæde af i lang tid. Frisørsalon Hair & Beauty tilbyder behandlinger til både herrer, damer og børn.

Du kan læse mere om Frisørsalon Hair & Beauty, og kontakte klinikken for en tid til klip eller farve, på hjemmesiden salon-hair-beauty.dk