Kunne du lære Reiki healing?

06 oktober 2020
Lykke Holzmann Søby
Kunne du lære Reiki healing?

Svaret er ja… Du kan blive reiki healer og hjælpe folk af med fysiske og psykiske smerter ved hjælp af let berøring. Men inden du skal lære reiki, skal du vide lidt om hvad det er.

Reiki er en form for alternativ terapi, der ofte omtales som energiheling. Det opstod i Japan i slutningen af ​​1800-tallet og siges at involvere overførsel af universel energi fra behandlerens håndflader til dennes patient.

Reiki Healing er blevet brugt i århundreder i forskellige former. Talsmænd siger, at det fungerer med energifelterne omkring kroppen.

Nogen kontrovers omgiver Reiki, fordi det er svært at bevise dets effektivitet ved hjælp af videnskabelige midler. Imidlertid siger mange mennesker, der har modtage Reiki healing, at det fungerer, og dets popularitet stiger hele tiden.

Fakta om Reiki

Reiki er en form for energiterapi.

På trods af skepsis i nogle kredse vokser den i popularitet.

Det involverer overførslen af energi ved at lægge hænder på patienten.

Reikis fortalere siger, at det kan behandle mange fysiske tilstande og følelsesmæssige tilstande.

Små undersøgelser har vist, at Reiki kan reducere smerte, men ingen undersøgelser har vist, at det er effektivt til behandling af sygdomme.

Hvad er Reiki?

I Reiki overfører udøveren energi ved at placere hænderne over eller på patienten.

Ordet “Reiki” betyder “mystisk atmosfære, mirakuløst tegn.” Det kommer fra de japanske ord “rei” (universal) og “ki” (livsenergi). Reiki er en type energiheling.

Energiheling retter sig mod energifelterne omkring kroppen.

Ifølge reikiudøvere kan energi stagnere i kroppen, hvor der har været fysisk skade eller muligvis følelsesmæssig smerte. Med tiden kan disse energiblokke forårsage sygdom.

Reiki Healing har til formål at hjælpe strømmen af ​​energi på vej, og fjerne blokeringer på samme måde som akupunktur. Forbedring af strømmen af ​​energi omkring kroppen, muliggør afslapning, reducerer smerte, fremskynder heling og reducere andre symptomer på sygdom.

Reiki har eksisteret i tusinder af år. Dens nuværende form blev først udviklet i 1922 af en japansk buddhist kaldet Mikao Usui, der angiveligt underviste 2.000 mennesker Reiki-metoden i løbet af sin levetid. Denne praksis spredte sig til USA gennem Hawaii i 1940’erne og derefter til Europa i 1980’erne

lær reiki fra anerkendte reiki undervisere.