Hvor skal du have indsat dit lån?

26 juli 2020
Anders Lundtang Hansen
image

Måske skal du låne penge til boligistandsættelse, og så er der jo nok tale om lidt flere penge, end når man bare går til ens venner og lige låner et par sedler.

Udover at de færreste nok bærer rundt på pengesedler nu om dage, så ville de nok overføre dem på en lidt lettere måde, hvoraf den mest populære for tiden er at overføre med mobilen.

Men skal du ligefrem låne penge til netop boligistandsættelse, så er vi nok ude i, at der ville være tale om så mange sedler, at man enten ville have for mange at bære på, eller man ikke ville turde gå rundt med så stort et beløb i lommen, når man vandrede væk med beløbet.

I Danmark har de fleste da også en bankkonto, så de fleste vælger at få dem overført hertil, hvor det kun er meget gamle mennesker, der ikke har tiltro til bankene i samme omfang, så de hellere vil have dem udbetalt.

At der så er lige så stor en chance for, at man kan blive hacket på ens computer, så man får stjålet sine overførte penge, som at man kan blive rullet på gaden og blive bestjålet, lader vi så lige ligge.

Men de fleste mennesker foretrækker da så også at få pengene overført til en valgt konto, når lånet er blevet godkendt.

Hvis det for eksempel kan blive godkendt på stedet ved for eksempel et møde i banken, så kan man måske se dem blive overført med det samme.

Skal man have lånet godkendt over en periode, så får man nok at vide, hvornår og hvor man kan se lånet blive overført til.

Man forsøger da også at gøre det via en nogenlunde sikret måde, og at få dem overført via mobilen vil nok ikke kunne lade sig gøre.