Hvor finder jeg et kompetent parkeringsfirma på Sjælland?

13 januar 2021
Astrid Pedersen
Hvor finder jeg et kompetent parkeringsfirma på Sjælland?

Hvis du er på udkig efter et parkeringsfirma, som kan hjælpe dig med drift og administration af dine parkeringspladser, kan du med fordel vælge UnoPark.

Det danskejede parkeringsfirma UnoPark har igennem de seneste to årtier hjulpet mange glade kunder til den optimale parkeringsløsning. Såvel små og mellemstore erhvervsvirksomheder som offentlige institutioner og boligforeninger har stor glæde af UnoParks services, når det handler om at holde de private parkeringspladser fri fra uvedkommende biler.

UnoPark kan hjælpe dig uanset størrelsen på dine parkeringspladser og parkeringspladsernes disposition. Hos UnoPark arbejdes der med skræddersyede løsninger, som tilgodeser den enkelte kundes behov. Derfor vil du, når du kontakter UnoPark, få tildelt en personlig parkeringskonsulent, som kan hjælpe dig med at vælge, hvilke services du ønsker at benytte i forbindelse med din parkeringsløsning. Sammen vil i finde frem til en god aftale, som imødegår netop de udfordringer, du oplever til daglig i relation til drift af dine parkeringspladser.

UnoPark opererer udelukkende med enkle og fleksible aftaler, som nemt kan ændres hen ad vejen skulle dine behov for parkeringsservice ændre sig. Du kan således altid til- og fravælge ydelser og produkter, uden at der skal laves store ændringer i en tung og formel kontrakt. UnoPark er til for din skyld – ikke omvendt. Og derfor lægger UnoPark sig også ekstra i selen for at give dig den bedst mulige service.

Nem parkeringspladsadministration med UnoPark

Med UnoPark som din parkeringspartner får du selvfølgelig mulighed for selv at udføre administration af dine parkeringspladser. Via en brugervenlig app, som kan installeres på smartphone eller tablet, kan du hvor som helst og når som helst udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser – såvel midlertidige som permanente. Og du vil gennem administrationssystemet altid have adgang til data, som kan give dig det fulde overblik over dine parkeringspladser.

Læs mere på UnoPark.dk eller bestil tid til et uforpligtende møde.