Hvilken streamingtjeneste skal du vælge?

25 maj 2020
Anne-Mette Hansen
Hvilken streamingtjeneste skal du vælge?

Der findes mange rigtig gode streamingtjenester. Men hvilken er bedst? Hvor kan du se mest nyt indhold? Og hvilken tjeneste har den mest brugervenlige app? Er det Netflix? HBO Nordic? C More? Eller hvad med Viaplay? Læs med i artiklen her, og få en gennemgang af alle de fedeste streamingtjenester på markedet.

Netflix – eget indhold og stor brugervenlighed

Netlix er kendt over hele verden. Deres app har meget at byde på. Den har funktioner som:

– Kommer snart 

– Se videre på dit indhold

– Fremhævede previews 

– Gense tidligere indhold

Appen er god tid at vise, hvad der trender lige nu. Den tilpasser sig ligeledes til, hvilke programmer du formentlig vil se. Udfra hvad du allerede har set. Netflix har rigtig meget af deres eget indhold, som du ikke kan se på andre streamingtjenester. 

Viaplay – indhold fra TV3 og masser af sport

Viaplay er perfekt, når du vil se alle dine yndlingsprogrammer fra TV3 universet. Bare lige på dine helt egne favorit tidspunkter. Her er alt fra:

– Luksusfælden

– Masterchef

– Paradise hotel

– Familien fra bryggen

– og mange flere. 

Appen byder selvfølgelig også på mange amerikanske og nordiske serier og film. Dit Viaplay abonnement kan også opgraderes til en stor pakke. Denne giver dig adgang til utrolig meget sport. 

HBO Nordic – prisvindende serier og dokumentarer

HBO Nordic er den bedste streamingtjeneste, når du vil se de største serier i øjeblikket. Appen har alt fra klassikere som Sex and the City til mere nutidige hitserier som Game of Thrones, Big Little Lies og True Detective. Du kan også ofte finde mange spændende dokumentarfilm og -serier i appen. Dog har HBO Nordic et meget begrænset filmudvalg. 

C More – mange nye film og serier

På C More får du utrolig mange nye film og serier. Mange film kommer allerede på denne tjeneste under et år efter biografpremieren. En ulempe i forhold til serier på platformen er dog, at de ofte forsvinder efter en vis periode. Det kan derfor være svært at starte på en serie, hvis ikke alle sæsoner er tilgængelige på samme tid. 

Vil du læse mere om de forskellige streamingtjenester? Find den store sammenlignings guide her: https://techglad.dk/netflix-hbo-nordic-c-more-eller-viaplay-hvad-skal-du-vaelge/