Hvad med at overgå helt til vegetarisk catering?

01 November 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan både være til en enkelt speciel lejlighed eller som ens frokostordning i et firma, at man forsøger at se, hvordan det vil fungere med en forsøgsordning med en vegetarisk catering-ordning.

Eller hvad med at gå helt vegansk såsom hos https://hansenscatering.dk/produkt/vegansk-catering-koebenhavn/ ?

Det kan måske lige være for voldsomt til at starte med, så man kan begynde ved det vegetariske.

Som eksempel kunne man jo lade være med at sige, at det er vegetarisk, for man kan som regel lave så meget mad, der minder om kød, og med tiden behøver man ikke lade det ligne kød, fordi folk ikke går efter det, der ligner kød, som de husker det – de er helt blevet forelsket i det vegetariske!

Bagefter lærer de så, at det var vegetarisk, og hvis de ikke har opdaget det eller brokket sig, så er man måske på vej i den rigtige retning.

Dog skal man dog markere, hvis der kan være noget i, som folk kan være allergiske overfor.

Man ender med helt at overgive sig til vegetarisk catering

Det kan netop være ved de private anledning, at man oplever komplet vegetarisk catering, og så foreslår man på ens arbejdsplads, at man kunne prøve det her som en frokostløsning.

Man behøver jo ikke låse sig fast på det i længden, men man kan prøve det af og måske blive inspireret af det.

Med tiden ender man så måske helt med at blive vegansk på den front, men det behøver ikke være hovedmissionen til at begynde med.

Vi ved jo dog godt, at det er godt for miljøet, at vi går mere i den vegetariske og veganske retning, så man kan altid prøve det af for at se, om man er til det, for man får trods alt god samvittighed af det i længden.

Der er ikke noget at tabe her.