Hvad er pulverlakering?

27 august 2020
Astrid Pedersen
image

Pulverlakering er en måde hvorpå det er muligt at overflade behandle emner s fremstillet i aluminium og stål. Med pulverlakering får du den optimale finish på overfladen med nøjagtig den farve og den struktur du ønsker.

Pulverlakering byder på uanede muligheder i form af en fuld palet af farver, såvel i almindelig semi mat som med metallic skær, og struktur pulver som kan bidrage til den spændende og utraditionelle overflade. Pulverlakering er især velegnet til overflade behandling af emner som udsættes for stærke udefra kommende påvirkninger, for eksempel af klimatisk eller mekanisk art. du opnår nemlig med pulverlakering en finish som ikke blot er smuk at se på, men også er særdeles holdbar og slidstærk.

Hvordan foregår pulverlakering?

Ved pulverlakering vil emnet blive udsat for en såkaldt ”tør lakering”. Dette sker ved at pulver partiklerne oplades til positiv værdi når de blæses ud af pulver pistolen. Det såkaldte conveyer system er negativt ladet, og derfor vil partiklerne klæbe til stålet lige som to modsat polariserede magneter vil tiltrækkes af hverandre. Tykkelsen på pulver laget er helt nede imellem 70 – 120 my. Efterfølgende opvarmes emnet til omkring 200 grader Celsius så at pulveret groft sagt smeltes ind i emnet.

Hvor kan jeg få udført en professionel pulverlakering?

Hvis du leder efter en virksomhed som kan hjælpe dig med en fejlfri pulverlakering af dine aluminiums eller stål emner kan du med fordel kontakte DTL Pulverlakering. Hos DTL Pulverlakering finder du udelukkende dygtige og erfarne medarbejdere som står klar til at hjælpe dig med en pulverlakering.

DTL Pulverlakering har mere end fyrre års erfaring inden for alle former for overflade behandling, her under pulverlakering. Du kan således roligt regne med at din pulverlakering vil blive udført af de mest kompetente fagpersoner inden for området når vælger DTL Pulverlakering. Du kan læse mere på dtl-pulverlakering.dk