Hvad er hosting?

16 June 2021
Astrid Pedersen
image

Webhosting, eller hosting som det også kaldes, er betegnelsen for en service som udbydes i forbindelse med webudvikling og web marketing.

Hos en hosting udbyder køber du plads til din hjemmeside eller din webshop således at denne kan tilgås udefra. Det betyder at dine kunder og andre interessenter kan se dit website og eventuelt interagere dermed, for eksempel ved at købe produkter eller kontakte dig via en formular.

Du er, med andre ord, afhængig af webhosting hvis dit website skal være live på internettet.

Hvor finder jeg billig webhosting?

Der er selvfølgelig ingen grund til at betale for meget for webhosting. Hos Simply.com kan du få sikker webhosting formedelst under en tier per måned. Simply.com tilbyder op til flere webhosting produkter i form af webhoteller i forskellige størrelser og med varierende kapacitet.

Hos Simply.com kan du således få din drøm om en hjemmeside opfyldt uden at det behøver at koste dig spidsen af en jetjager. Og det oven i købet med fuld support, høj båndbredde og masser af plads til såvel din hjemmeside som til dine email konti.

Hvad kan Simply.com hjælpe med?

Du kan hos Simply.com vælge en webhotel løsning som både er billig og sikker. Har du ikke de helt store behov for høj kapacitet hvad angår trafik håndtering kan du vælge den allerbilligste løsning hos Simply.com. Denne kaldes Basic Suite og består af 10GB server plads på et webhotel med tilhørende webmail og database.

En Basic Suite er fin for dig som måske blot skal bruge en præsentations hjemmeside for dit firma og ikke regner med de voldsomme besøgstal. Og skulle dine behov siden hen ændre sig, for eksempel i forbindelse med oprettelse af en webshop, kan du altid opgradere til et Pro Suite eller et Enterprise Suite webhotel.

Du kan læse mere om webhoteller og webhosting hos Simply.com på Simply.com.