Gulvslibning med god samvittighed hos Gulvkanonen.dk

13 September 2017
Katrin Sørensen

editorial

Hos Gulvkanonen.dk har de mange års erfaring med at slibe, høvle, male og polere gulve. Her får du altid et godt resultat og en uovertruffen kvalitet. De dygtige håndværkere er ikke bare dygtige, men også utroligt venlige og hjælpsomme. Du kan altid ringe eller skrive til Gulvkanonen.dk og få en snak om netop dine gulves behov. Sammen kan i nå til enighed om en pris og et tilbud, som er skræddersyet til dig. Du finder både telefonnummer og email på hjemmesiden Gulvkanonen.dk. Hos Gulvkanonen er kunden i fokus, og det er vigtigt, at du får en god oplevelse. Derfor sætter Gulvkanonen.dk en ære i, at tage imod feedback. På hjemmesiden kan du derfor læse udtalelser fra tidligere kunder, og høre mere om deres oplevelser med gulvkanonen. Her kan du eksempelvis møde Josefine, Jeppe og Sandra, som alle har fået behandlet deres gulve af Gulvkanonen. På hjemmesiden kan du ligeledes se før og efter billeder af behandlede gulve, så du kan få en ide om, hvor stor forskel en omgang maling eller en slibning gør.

Hvis du vælger at benytte dig af tilbuddet, som du i samarbejde med personalet finder frem til hos Gulvkanonen.dk er du sikret hele tre års garanti samt super kvalitet og service for pengene. Desuden er du med til at støtte gode formål, da Gulvkanonen.dk hvert år støtter velgørende organisationer som eksempelvis Unicef. I 2017 har gulvkanonen støttet Hjerteforeningen, Red barnet, Unicef og WWF. Vælger du gulvslibning hos Gulvkanonen.dk vælger du derfor gulvslibning med god samvittighed. Det er helt unikt, at man kan kombinere gulvslibning med velgørende formål – så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk?

På Gulvkanonen.dk finder du desuden svar på en lang række spørgsmål, som typisk melder sig, når man overvejer at få slebet eller malet sine gulve. Er du stadig i tvivl om noget, skal du ikke tøve med at ringe.