Gode råd til dig der skal finde en psykolog på Frederiksberg

08 February 2022
Cecilie Mortensen
image

editorial

Har du et ønske om at starte ved en psykolog, så kan du komme på lidt af en opgave. Rundt i landet er der nemlig mange forskellige at vælge mellem, og Frederiksberg er ingen undtagelse. Derfor hjælper og guider vi dig også i denne artikel, så du kan starte i terapi. 

Måder du kan vælge en psykolog på Frederiksberg på

Find en der har erfaring med din udfordring

Når du skal vælge en psykolog på Frederiksberg, så er det et must, at psykologen allerede har erfaring med lignende forløb som dit. Det er uanset, om du har symptomer på angst, stress, depression, du er hæmmet af dårligt selvværd eller andet. 

Hvis du klikker dig ind på lidt forskellige psykologsider, så kan du hurtigt læse mere om, hvad psykologen har erfaring med.

psykolog frederiksberg

Hvornår kan du få en tid? 

Lige nu har mange psykologer ventetid, fordi ekstra mange efterspørger psykologhjælp. Derfor kan du også undersøge, hvornår der er en tid i kalenderen til dig. For så kan du bedre vurdere, om ventetiden er fornuftigt, eller du skal gå efter en med en hurtigere tid. 

Hvad skal du betale for psykologen? 

Noget tredje du kan vælge en psykolog ud fra er, hvad du skal betale for en session. Det er både relevant at undersøge, hvad end du kan få tilskud eller du er 100 % selvbetalende. På langt de fleste psykologers hjemmeside er der en helt side med priser, du kan gå efter. 

Hvordan virker psykologen? 

En sidste og utrolig vigtig ting er, at du forholder dig til, hvordan psykologen virker. For kemien mellem dig og vedkommende har meget at sige for, hvor godt et forløb du får. Hvis du derfor skriver eller ringer til psykologen, så lyt gerne ekstra meget til din mavefornemmelse – for når du er tryg ved psykologen kan det også være nemmere at åbne op.