Find fladfiskeforfang til dit hobbyfiskeri

24 May 2022
Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at fiske fra en båd, og hive familiens aftensmad i land? Så bør du overveje at optage lystfiskeri til hobby. Og skal fangsten bestå af rødspætter eller skrubber skal du have fat på fladfiskeforfang.

Hvad er et fladfiskeforfang?

Et fladfiskeforfang er en samling af kroge – altså et forfang – særligt beregnet til at fange fladfisk. Forfang benyttes i mange sammenhænge, for eksempel i forbindelse med silde eller makrel fangst, og altså også når der skal fladfisk som for eksempel skrubber, rødspætter eller flyndere på krogen.

Et fladfiskeforfang forsynes med madding, og så lader man det synke til bunds. Det er nemlig her fladfiskene holder til. Og så er det bare at vente på at en eller flere fladfisk bider på.

fiskeri

Hvilket fladfiskeforfang skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge dit fladfiskeforfang er der især et vigtigt forhold du bør tage i betragtning – og det er hvilken fisk du ønsker at fange.

Sjovt nok har det vist sig at perlens farve har indflydelse på fangst raten når det gælder forskellige arter. Således vil en gul perle have størst sandsynlighed for at lokke skrubber til, mens den røde perle virker dragende på rødspætter.

Du kan med fordel anvende dit fladfiskeforfang med en kombination af de to farver perler, og dermed øge chancen for at få noget på krogen.

Hvor kan jeg finde billige fladfiskeforfang i høj kvalitet?

Hvis du er på jagt efter fiskegrej til havfiskeri kan du med stor fordel tjekke Fluen.dk. Fluen.dk er en online forhandler af udstyr og tilbehør til alle former for fiskeri.

Hos Fluen.dk vil du med sikkerhed kunne finde hvad du søger, uanset om du er i markedet efter fladfiskeforfang, fiskestænger, eller andet tilbehør som for eksempel beklædning, waders og lignende. Klik ind på fluen.dk og se det store udvalg af billigt fiskegrej i den online shop.