Find en lækker fiskerestaurant og røgeri ved Klitmøller

12 August 2022
admin

editorial

Leder du efter en lækker fiskerestaurant i nærheden af Klitmøller? Så kig ikke længere end til Det Gamle Røgeri i Hanstholm.

Dette røgeri byder på frisk fisk, røgvarer og delikatesser fra det dybe hav. Du finder alt fra lokal røget sild til skaldyrsretter, hvilket gør det til det perfekte sted til et afslappet måltid eller en særlig lejlighed. Så hvorfor ikke aflægge dit røgeri i Jylland et besøg i dag?

Hvad kan jeg bestille i restauranten hos Det Gamle Røgeri?

Du kan finde alt fra sandwiches og fish & chips til varme fiskefrikadeller og forretter på menuen. Hvis du vil have noget lidt mere specielt, er der også muligheder som f.eks. fiskefrikadeller, pålæg og platter i alle mulige variationer. Og selvfølgelig er intet måltid komplet uden en af deres hjemmelavede salater eller remoulader!

image

Hvis du planlægger en fest, er Det Gamle Røgeri det perfekte sted at levere catering til dit arrangement. Deres team vil arbejde sammen med dig for at skabe en menu, der vil imponere dine gæster og give dem lyst til mere.

Så hvad venter du på? Tag ned til Det Gamle Røgeri i Hanstholm i dag og få en uforglemmelig madoplevelse! Du vil ikke blive skuffet.

Kan jeg bestille take away fra Det Gamle Røgeri?

Ja, det kan du! Hvis du ønsker at nyde deres lækre mad i dit eget hjem, skal du blot ringe til dem, og de vil med glæde forberede din bestilling til afhentning.

Og glem ikke, at de også har en fiskebutik, hvor du kan købe friske fisk og skaldyr, som du kan tage med dig hjem. Så hvad venter du på? Kig forbi Det Gamle Røgeri næste gang du er i området! Du vil ikke fortryde det.

Klik ind på hjemmesiden www.roegeriet.dk og se det store udvalg af retter, der kan nydes i restauranten eller som take away.