Find din lokale elektriker i Nakskov

06 juli 2020
Astrid Pedersen
Find din lokale elektriker i Nakskov

Skal boligen renoveres, eller står du for at skulle opføre en tilbygning til dit hus? Så er det en god idé på forhånd at kontakte en autoriseret el installatør eller elektriker. Der vil nemlig med stor sandsynlighed skulle udføres el arbejde af den ene eller den anden slags i forbindelse med ombygning eller nybyggeri.

I så tilfælde er du per lovkrav forpligtet til at få en autoriseret el installatør eller elektriker på opgaven, da det simpelt hen er forbundet med alt for stor risiko selv at forestå ændringer i bygningens faste elektriske installationer.

Hvor finder jeg en dygtig elektriker i Nakskov?

Leder du efter en autoriseret el installatør eller elektriker nær Nakskov og Nykøbing Falster? Så kan du med fordel vælge TEH-Elservice ApS.

TEH-Elservice ApS er et lille og velrenommeret elektriker firma med fysiske beliggenhed i Maribo. Det er autoriseret elektriker Thomas Hovmand som ejer og driver TEH-Elservice ApS som blev grundlagt i 2019.

Med over tyve års erfaring inden for elektriker faget er Thomas Hovmand et godt bud på en autoriseret el installatør eller elektriker Nakskov som kan hjælpe dig med at løse dine el opgaver.

Uanset om du skal have skiftet et hfi relæ, eller om du skal have hjælp til planlægning af nye el installationer i forbindelse med nybyggeri eller tilbygning til din bolig kan Thomas Hovmand fra TEH-Elservice ApS hjælpe dig. Hos TEH-Elservice ApS er kunden i centrum, og fokus ligger på det solide stykke elektriker arbejde i høj kvalitet. TEH-Elservice ApS er som virksomhed medlem af TEKNIQ, hvilket betyder at alt el arbejde udført af TEH-Elservice ApS er dækket af organisationens garanti ordning. Du har altså fuld sikkerhed for forsvarligt udført elektriker arbejde når du vælger TEH-Elservice ApS og Thomas Hovmand.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på professionelt el arbejde kan du indhente et sådant via hjemmesiden teh-el.dk