Find de bedste og billigste brugte biler på Lolland

26 oktober 2020
Astrid Pedersen
Find de bedste og billigste brugte biler på Lolland

Er du og din familie på jagt efter jeres næste bil -og stiller I meget specifikke krav til rummelighed, sikkerhed og køre egenskaber? Så har i sikkert læst de glittede brochurer fra bil forhandlerne fra ende til anden, og sat jer grundigt ind i de tekniske termer angående biler.

Men når det kommer til prisen på fabriksnye biler kan det godt være at I lige synker en ekstra gang. For den er nemlig helt utroligt høj her til lands. Hvis du i stedet vælger at anskaffe en god brugt bil af nyere dato kan du se frem til at spare rigtig mange penge. En bil med 3 – 5 år på bagsmækken vil nemlig allerede have mistet det meste af sin nyværdi. Og så er det bare om at finde den rette brugtvogns forhandler

Hvem er Frimann Biler?

Frimann Biler er din lokale brugtvogns forhandler hvis du er bosiddende på Lolland, Falster eller Møn.

Hos Frimann Biler finder du et stort udvalg af biler fra producenterne Toyota, Citroën, Hyundai og Opel. Du kan dog sagtens få serviceret din bil hos Frimann Biler selv om den skulle stamme fra en anden producent. Men Frimann Biler kender netop de oven for nævnte bil mærker til bunds. Og er du således på udkig efter en bil fra en af disse producenter er Frimann Biler et godt sted at starte.

Du behøver for så vidt ikke at være bosiddende i den sydlige del af Danmark for at kunne få glæde af Frimann Bilers suveræne service. Du kan nemlig vælge at tjekke Frimann Bilers hjemmeside – her vil du hver dag finde opdaterede annoncer for brugte biler til salg. Når du køber din brugte bil hos Frimann Biler kan du være sikker på den mest kompetente vejledning og rådgivning angående dit bil køb.

Du kan læse mere, og se de mange brugte biler til salg hos Frimann Bilers afdelinger, på frimannbiler.dk