Få den bedste gulvafslibning hos din lokale gulvmand

21 juni 2020
Astrid Pedersen
Få den bedste gulvafslibning hos din lokale gulvmand

Er dit gulv gået hen og blevet noget flosset og snusket i overfladen? Så er det med stor sandsynlighed på tide med en professionel gulvafslibning og en ditto efterbehandling.

Hvorfor skal jeg lade mit trægulv afslibe?

Afslibning af gulve er for dig som er træt af at kigge på den grålige og uensartede overflade som et trægulv får når det bliver slidt. Med en gulvafslibning kan du genskabe træværkets levende udtryk, gøre gulvet flere toner lysere, og samtidig få et jævnere og glattere gulv uden revner, ridser og splinter.

En gulvafslibning er en forskønnende behandling som får trægulvet til at fremstå både sundere og kønnere. Og med den rette efterbehandling kan gulvet komme til at skinne som var det ganske nylagt.

Kan mit trægulv tåle en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en forholdsvis skånsom procedure, ved hvilken det øverste lag af gulvets overflade slibes bort med sandpapir. Der fjernes aldrig mere end allerhøjst to millimeter af træværkets overflade ved afslibning af gulve, hvorfor langt de fleste trægulve kan tåle en gulvafslibning.

Er du i tvivl kan du altid bede din gulvmand om en vurdering af gulvets egnethed. En dygtig og erfaren håndværker med speciale inden for behandling af gulve vil med sikkerhed kunne afgøre præcis hvor meget – eller lidt – der skal slibes af dit gulv for at opnå det ønskede resultat. Gulvmanden vil kunne yde kvalificeret rådgivning omkring efterbehandling og vejledning til pleje og vedligeholdelse af det nybehandlede trægulv.

Med en dygtig gulvmand på opgaven er du sikret det flotteste og mest langtids holdbare resultat af din gulvafslibning. Og så behøver det ikke at koste en bondegård at få afslebet og behandlet det gamle trægulv.

Hos Gulvkanonen kan du altid få et skarpt tilbud på en gulvafslibning udført af landets bedste gulvslibere. Klik ind på Gulvkanonen.dk og læs mere.