Et malerfirma i Køge kan byde på så meget mere!

05 august 2020
Anders Lundtang Hansen
Et malerfirma i Køge kan byde på så meget mere!

Var du klar over, at når du vælger et malerfirma i Køge, så vælger du sådan set et sted, hvor det går hånd i hånd med, hvad man maler med, og hvad man maler på?

Det er nemlig den meget omtalte trævirksomhed Junckers, der har til huse i Køge, og hvis der er noget, som man har malet på længe gennem tiden, så er det netop træ!

Hvis du således skal opleve den gode, imødekommende attitude, som der kendetegner Køge og omegn, så vil du med garanti møde den i en malerforretning af den type, som du vælger at besøge – måske kan du endda slå det sammen med at købe noget træ, som der skal males på, nu du er i nærheden af Junckers.

Men ellers kan man sagtens gøre en tur ud af det, specielt hvis man ikke kender så meget til Køge.

For Køge er virkelig en udflugt værd, især hvis man alligevel er oppe eller nede i byen for at købe malermateriale og lignende, for så kan man få en dag til at gå i Køge – og det kan man sagtens og måske endda flere af slagsen efter hinanden.

Faktisk vil vi vove den påstand, at du sådan set godt kan afsætte en weekend eller mere, når du alligevel skal handle i Køge, såfremt der er åbent til at handle hos dette malerfirma, om det så er for at købe materialer eller mødes med en maler for at snakke om, hvad der skal ske med en maleropgave, man har derhjemme.

Der er mange gamle bygninger at se på i Køge, men ellers er der rige muligheder for aktiviteter i byen at tage sig til for store og små.

Der er en grund til, at man omtaler Køge som det moderne København eller den nyudnævnte satellitby til Kbh, som folk vælger at flytte til – man kan næsten få det hele her.