Effektiv kloakrensning i Storkøbenhavn

07 March 2022
Astrid Pedersen

editorial

Bor du i eget hus? Så skal du være opmærksom på at der med denne frihed følger en del ansvar – for eksempel i form af indvendig og udvendig vedligeholdelse. Også af din kloak.

Hvem er ansvarlig for vedligeholdelse af kloak?

Som husejer er du selv ansvarlig for vedligeholdelse af den del af kloak systemet som løber under din matrikel.

Mange bolig ejere tror fejlagtigt at dette er kommunens ansvar, og får sig dermed en grim overraskelse når der opstår tilbageløb i afløbet eller en læk på kloak røret. Hvis du bor i eget hus er det derfor en god idé at have kontakt til en autoriseret kloakmester som kan forestå vedligeholdelse af dine kloak rør.

kloakrensning

Hvorfor er det vigtigt at vedligeholde kloakken?

Vedligeholdelse af kloak systemerne er vigtigt i forhold til beskyttelse af boligen og dens beboere. Tilbageløb af kloakvand er ikke blot ulækkert og ildelugtende. Det kan også forårsage alvorlig sygdom, da kloakvand som regel er fyldt med farlige bakterier.

Samtidig kan du, såfremt du ikke sørger for at vedligeholde kloakken, risikere at der opstår skader eller tilstopning. Og så er husets fundament i fare, lige som din have på kort tid kan forvandles til en mudret sump.

Få den bedste kloakrensning i Storkøbenhavn hos dit lokale kloakfirma

Hvis du gerne vil beskytte dig selv og din bolig mod skader opstået som følge af et defekt kloak system bør du indgå en service aftale med din lokale kloakmester. På den måde er du sikret oprensning og eftersyn af kloakken med jævne mellemrum, således at denne ikke er i fare for at stoppe til.

Er du bosiddende i Storkøbenhavn hedder dit lokale kloakfirma Slamsugercentralen København ApS. Her kan du altid få såvel akut kloak hjælp som en fordelagtig service aftale, foranstaltet ved autoriseret kloakmester. Klik ind og læs mere på hjemmesiden slamsugercentralen.dk.