Det skal du være opmærksom på, når du skal købe en ny bil

12 april 2022
Steffen Petersen

editorial

Når du skal købe bil, så er der nogle helt specifikke ting, som du skal høje øje med. Derfor har vi sammenfatte dette indlæg, så du kan blive hjulpet på vej til hvordan du kommer i mål med dit bilkøb, uden at stå med en lang næse efterfølgende. Gød fornøjelse!

Spørg altid om, hvor lang garanti der er på bilen

Når du køber en bil, er det vigtigt at vide, hvilken slags garanti der er inkluderet. Mange nye biler leveres med en producentgaranti, der dækker reparationer i en bestemt periode eller kilometerstand. Nogle forhandlere tilbyder dog også udvidede garantier, der kan give dækning i en længere periode. Før du foretager et køb, skal du sørge for at spørge om garantibetingelserne, så du ved, hvilken form for beskyttelse du får. Sørg desuden for at læse det med småt omhyggeligt, så du forstår eventuelle undtagelser eller begrænsninger. Ved at tage dig tid til at forstå garantien kan du være med til at sikre, at din nye bil er beskyttet mod uventede reparationer.

Læs evt. om garanti og andet, hvis du ønsker at købe en Opel her: https://www.bh-f.dk/opel 

 

opel

 

Sørg altid for, at undervognsbehandling er inkluderet

Når du køber en ny bil, er det altid vigtigt at sikre dig, at undervognsbehandling er inkluderet i købsprisen. Denne behandling er vigtig for at beskytte bilens underside mod rust og korrosion. Det er også vigtigt for at holde bilens affjedring i god stand. Undervognen er udsat for en masse vejrester, og med tiden kan dette forårsage alvorlige skader, hvis den ikke er ordentligt beskyttet. Mange bilproducenter tilbyder en undervognsbehandling som en mulighed, når du køber en ny bil.

Hvis du ikke er sikker på, om din bil har denne behandling, skal du spørge forhandleren, før du skriver under på købsaftalen. Ved at tage dette enkle skridt kan du være med til at forlænge din bils levetid og holde den i god stand.