Derfor skal du bruge Jotun bundmaling til din båd

26 juni 2020
Sara Mortensen
Derfor skal du bruge Jotun bundmaling til din båd

Måske kender du allerede Jotun bundmaling, men hvis ikke du gør, så er det klart en fordel at undersøge om det ikke er den næste maling, som du skal bruge på din båd! Du kan bruge Jotun bundmaling bare en gang årligt for at vedligeholde din båd. Første gang du skal male din båd efter priming, så er det dog en god idé at bruge to lag af Jotun bundmalingen. Grunden til at du burde overveje at bruge Jotun bundmaling, er fordi det er en af de bedste selvpolerende bundmalinger, der findes på markedet i dag. Så simpelt som det er sagt. Den giver din båd en fantastisk dækkeevne, en glat bund og vigtigst af alt, så forhindrer den voldsomme begroninger. 

Det er ingen hemmelighed at det er en dyr fornøjelse at eje en båd. Der er mange omkostninger der spiller ind, så udover tid og kræfter, så kan det også være en dyr fornøjelse. Man skal derfor være ret sikker, inden man investere i en båd. Derfor er det også dejligt at vide at man sagtens kan få fingrene i nogle gode produkter til overkommelige priser. Der er mange forskellige ting man skal bruge for at kunne vedligeholde båden, og derfor skader det jo ikke at man kan få nogle af de produkter til en fair pris – fx som Jotun bundmaling. At have en båd kræver arbejde og tålmodighed

Hvis du er bådejer, så ved du sikkert allerede godt, hvor meget arbejde det kræver at have en båd. Mange har måske en opfattelse af at det ikke kræver helt vildt meget, men det gør det bare. Det kræver vedholdenhed og tålmodighed. Man skal lægge meget arbejde i bare at vedligeholde sin båd, så alt er klar og sikkert når man tager den ud på vandet. Det kan måske sammenlignes lidt med et fly.

Der skal man også være helt sikker på at det bare fungere, så sikkerheden er i orden – det samme gælder for en båd. Alt skal fungere og virke optimalt. Derudover er saltvand jo ekstremt hårdt ved en båd. Derfor er der en masse rensning, rengøring og reparationer der skal foretages ofte, for at skåne båden for alt det saltvand. Her er Jotun bundmaling igen en rigtig god idé at overveje, fordi det også skåner båden mod det hårde saltvand.