Derfor skal du bruge en app til at lave aftalesedler

29 June 2022
Silje Hansen

editorial

Driver du en virksomhed, som er i håndværkerbranchen? Så kender du sikkert alt til aftalesedler. Det er nemlig her, du har mulighed for at dokumentere alt det arbejde, der er lavet på et projekt for en kunde. Hvis du dog kunne tænke dig et smart og nyere alternativ til de fysiske aftalesedler, så findes der apps, du kan tage i brug. 

Ting der taler for at bruge en app til aftalesedler 

Det bliver endnu lettere at dokumentere jeres arbejde 

Når du vælger at investere i app, hvor du kan lave aftalesedler, så bliver det endnu lettere at dokumentere dit arbejde. For du skal blot åbne appen hver gang noget skal dokumenteres, hvad end det er i form af billeder, tekst m.m. 

aftalesedler

Dine medarbejdere kan også tilgå appen 

Et andet stort plus ved en app til aftalesedler er, at dine medarbejdere også kan tilgå appen. I har derfor mulighed for alle sammen at tilføje ting til det arbejde, der udføres. Chancerne bliver derfor også endnu større for, at alle ting kommer med på de aftalesedler, der skal laves. 

Du får alle filer samlet ét sted 

Noget der bestemt også skal fremhæves er, at du med en app kan få alle filer samlet et sted. Og det kan både gøre aftalesedlerne mere overskuelige for dig og dine medarbejdere – og for dine kunder. 

Aftalesedlerne er altid tilgængelige 

Selvom det måske giver sig selv, så vil aftalesedler altid være tilgængelige, når de ligger på en app. Det kan også få en arbejdsdag til at glide endnu mere, fordi der ikke skal ventes på, at bestemte personer dukker op eller lignende med materialet. 

Nu hvor du måske er sporet mere ind på fordelene ved aftalesedler, så begynd gerne selv at undersøge markedet. For så kan du hurtigt finde frem til firmaet, som allerede har lavet apps, du kan bruge.