Brug bådudstyr på den korrekte måde

09 september 2020
Anders Lundtang Hansen
Brug bådudstyr på den korrekte måde

Du kender måske det med, at man betragter en brugsvejledning mere som en brugsforvirring, som bare gør en mere rundtosset af at skulle følge den, når man skal bygge noget eller have noget til at virke.

Mange gange prøver vi os bare frem og ser, om det virker. Skulle der så ske problemer, så kigger vi i brugsvejledningen.

Men ellers ligger den jo bare og fylder, for lad os lige være ærlige at indrømme, at det ikke er så tit, at vi fejlsøger i sådan en bog, som den føles til at være, når der er problemer.

Det er jo hurtigere at søge på nettet, om andre har samme problem, ellers ringer man til forhandleren eller producenten eller skriver dem en mail, da det er hurtigere end at skulle bladre gennem den store roman.

Behandl bådudstyr med omtanke

Den fremgangsmetode kan man godt gøre med en del ting, for det lærer jo også en at være intuitiv og tænke ud af boksen.

Men andre gange er det bidende nødvendigt, at man følger en vejledning til punkt og prikke og ellers bruger udstyret på den måde, som det er beregnet til.

Det vil sige, at man ikke skal begynde at blande rundt på tingene eller mene, det givne kan fungere bedre på en anden måde, end hvordan det er tiltænkt.

Står man i den situation, som det kan være med bådudstyr, så er det bedre at købe noget nyt, der passer, end at man forsøger at tilpasse elementerne.

Man skal heller ikke begynde at ændre på noget, som er tiltænkt en bestemt opgave.

For eksempel vil det kunne få katastrofale følger, hvis man begynder at pille ved en redningsvest. Her er vi jo ude i, at man ellers kan drukne.

Ens indre opfindertrang skal ikke gøre, at man ender med at kunne miste liv.

Køb brugbart bådudstyr hos www.baadbiksen.dk/baadudstyr/.