Bliv bedre til at bruge alle facetter af Microsoft Office 365

19 juli 2021
Anders Lundtang Hansen
Bliv bedre til at bruge alle facetter af Microsoft Office 365

Der er mange mennesker, der ikke kan undvære deres Microsoft Office-pakke, da det er en essentiel del af deres computeraktivitet, om det er til arbejdspladsen, hjemmecomputeren eller ens private virksomhed, man driver hjemmefra.

Man bruger måske dagligt sådan noget som Office 365 mail, fordi man lige har anskaffet sig Microsoft Office 365, som man er ved at sætte sig ind i for at se, hvor meget det har forandret sig fra den tidligere udgave, man havde.

Og umiddelbart ser det da ud til, at det er til at finde ud af, da det er den samme brugervenlige overflade, og der er kommet brugbare opdateringer til, så man måde kan tilgå det som helt ny bruger, eller hvis man allerede er bekendt med Microsoft Office.

Men når sandheden skal frem, så er det faktisk mest den her mail og så skriveprogrammet, som du bruger mest.

Nogle af de andre programmer bruger du en sjælden gang, og nogle får du slet ikke brugt.

Brug og udnyt hele Microsoft Office 365

Det er virkelig en skam, at man ikke får brugt hele pakken her, for udover at det lidt er spild af penge for en, så får man trods alt så spændende, fordelagtige og gode programmer med, som man virkelig kan få meget ud af at bruge.

Selvfølgelig skal man bare blive god til de programmer, som man kender fra de tidligere versioner, men man bør også se, hvad de andre programmer byder på, som man ikke bruger så tit – eller måske slet ikke bruger.

Hvis man ikke er så god til at prøve nye ting af, så kan man jo søge på nettet, hvad andre bruger de programmer til, og hvordan man bruger dem, så du kan lære det.

Med tiden bliver du måske endda så god, at du kan lære andre, hvordan man skal bruge hele Office-pakken.