Få hjælp til dine installationer hos din lokale elektriker

20 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle udskifte dit hfi relæ, eller renovere el installationerne i din bolig? Så skal du alliere dig med en dygtig og erfaren fagperson. Denne type opgaver må nemlig kun udføres af en autoriserede elektriker eller el installatør – af sikkerhedsmæssige årsager. Og når du overlader dir elektriker arbejde til dygtige fagfolk, er der garanti for at dette bliver udført korrekt – og med et holdbart og sikkert resultat.

Er du bosiddende i Århus eller omegn, kan du med fordel vælge Rosborg som din leverandør af elektriker løsninger, uanset din opgaves omfang eller størrelse.

Hvem er Rosborg?

Rosborg er din elektriker og el installatør i Århus. Hos Rosborg Finder du både el installation, tele og data, alarm og sikring samt service af samtlige dine installationer samlet under samme tag. Dette betyder, at du kun skal handle eet sted, hvis du ønsker at forny el installationerne i dit hjem, og samtidig ønsker at få trukket nye kabler til data og internet, eller måske oven i købet gerne vil installerer komponenter til et intelligent hjem.

Hos Rosborg betjenes kunder af alle størrelser, og alle typer opgaver uanset type og omfang løses med et smil. Ingen kunder er lige vigtige end andre, og du får den bedste og mest kompetente elektriker hjælp hos Rosborg uanset om din henvender dig som privat eller erhvervs kunde.

Rosborg har efterhånden en del år på bagen som elektriker firma i Århus siden Martin Rosborg i 1986 grundlagde den succesfulde virksomhed. Her i 2020 beskæftiger Rosborg en stadigt voksende stab af dygtige medarbejdere, alle med særlige speciale områder inden for elektricitet, data, alarm og sikring eller tele. På den måde kan Rosborg dække alle dine behov, når det handler om installationer og el i dit hjem.

Du kan læse mere om Rosborg, og bestille et tilbud på elarbejde, på http://www.rosborg.dk/