Hvorfor ikke få dit trommesæt i en pangfarve eller i et vildt design?

26 July 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig er det ikke udseendet, der gør en til mester i at spille på trommer, om det så er den måde, man klæder sig på, eller hvordan man vælger at udsmykke ens trommesæt.

Men det kan give en lidt ekstra liv og interesse i at spille trommer (igen) – og til livekoncerter må man jo gerne gøre lidt ekstra ud af det, så det bliver en helhedsoplevelse for både publikum og musikanter, at man gør noget ved ens udtryk.

Det kan være hele vejen fra at bevæge sig rundt på scenen og til at bruge røg, lys og ikke mindst kostumer og dekorere ens instrumenter.

Således kan du pynte lidt på dit trommesæt, uden at ødelægge det selvfølgelig, men du kan også kigge på www.drumlimousine.dk for at se, om de skulle ligge inde med et trommesæt i en spraglet farve eller outreret design, der nok skal få folk til at kigge efter dig.

Det giver nyt liv til spilleglæden på trommesættet

Det er jo meget forskelligt fra trommeslager til trommeslager, hvad man ser som spændende design og vilde farver; for hvad, der som den ene kan virke konservativt, kan for den anden virke for grænseoverskridende.

Men man kan jo starte med at vælge lidt mere sikkert, hvad man selv kan lide af farver, og så kan man senere, som man får råd til det, opgradere til et trommesæt i et vildere design, som ens yndlingstrommeslager måske bruger.

Desuden kan det faktisk også give lidt mere energi til ens spil, hvis man udfordrer sig selv og pynter og udklæder ens trommesæt på en måde, som man måske ikke er så vild med, da det giver lidt modsætning til en og kan give mere aggression i ens spillestil, som kan være passende til visse musikgenrer.

Så hvordan tænker du, at dit næste trommesæt skal se ud?