Intra Workout – tilskud til din krop under træning

27 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Bliver du ofte drænet og meget sulten under træningen? Så kan du få glæde af et såkaldt Intra Workout produkt.

Hvad er Intra Workout?

Intra Workout er et komplet kost tilskud til indtagelse under træning. Du kender måske til de kost tilskud som indtages før træning – de såkaldte pre workout tilskud – og post workout, som styrker kroppens restitution efter træning.

Intra Workout er designet til at yde den bedste støtte til kroppen mens træningen er i gang. Især hvis du er typen som træner hårdt og længe. Kroppen vil have brug for et ekstra boost i form af blandt andet kulhydrater og elektrolytter for at kunne fungere optimalt gennem hele trænings forløbet. Ved at forsyne din krop med de nødvendige nærings stoffer sikrer du at insulin niveauet bliver hvor det skal uden at du skal tage en pause for at indtage fast føde.

De fleste former for Intra Workout kommer i pulver form som kan konverteres til en smart let optagelig shake. Dette betyder at du kan få næring under træningen uden at blive tung i maven og uden at skulle bruge nedetid i forbindelse med fordøjelse.

Hvilke former for Intra Workout findes der?

I modsætning til eksempelvis kreatin eller protein pulver er Intra Workout ikke en fast størrelse. Der findes flere forskellige slags Intra Workout kost tilskud som du kan bruge alt afhængig af din krops behov og træningens art.

En populær variant af Intra Workout er Amino Magic fra Scitec Nutrition. Denne Intra Workout indeholder BCAA (Branched Chain Amino Acids, eller forgrenede aminosyrer) samt L-Carnitin og BioPerine som bidrager til optagelse af de vigtige aminosyrer.

Andre Intra Workout varianter kan indeholde kulhydrater for ekstra energi, elektrolytter til bevaring af væske balancen, og koffein for at give ekstra fokus. Recumid fra Yamamoto Nutrition indeholder tillige kasein som er et protein tilskud, og bidrager dermed til øgning af muskelmassen.

Du kan finde en bred vifte af Intra Workout produkter hos Only-Approved.dk