De smukkeste smykker fra Heiring Jewellery

27 November 2019
Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter den perfekte julegave til din bedre kvindelige halvdel – og må den godt være lidt ud over det sædvanlige i lighed med dit hjertes udkårne? Så er det ikke helt ved siden af at vælge et smukt og raffineret smykke, som din hustru eller kæreste kan glæde sig over i mange år.

Hvilket smykke skal jeg vælge til kvinden i mit liv?

Det er klart, at din livspartner kun fortjener det bedste af det bedste. Hvis du virkelig ønsker at begave hende med et smykke, som både signalerer omtanke og kærlighed på elegant og stilfuld vis, kan du vælge et af de utroligt smukke og på én gang klassisk stilrene og nyskabende smykker fra den danske producent Heiring Jewellery.

Heiring Jewellery er en virksomhed med historie og tradition for det gode håndværk. Firmaet blev grundlagt i 1976 i Randers, hvor guldsmed Frits Heiring oprettede værksted og tilhørende butik til den spirende forretning. Herfra producerede Frits Heiring de første af mange eksklusive og klassiske smykker med personlighed og charme – og masser af historie tilknyttet hvert enkelt design.

Blandt de mange smukke temaer inden for Heiring Jewellerys smykker finder du de fine skytsengle. Med en skytsengel fra Heiring Jewellery er bæreren aldrig alene – det venligt sindede væsen vil fungere som ledsager og beskytter, og udsende gode energier. Du kan vælge mellem forskellige typer af skytsengle i ren sølv, sort rhodineret sølv og i forgyldt sølv.

Hvor finder jeg det største udvalg af smykker fra Heiring Jewellery?

Leder du således efter Heiring Jewellery skytsengle eller andre smykker fra det velrenommerede smykkefirma, kan du med fordel besøge Fangels online shop. Her finder du et stort og velassorteret udvalg af Heiring Jewellery smykker – både fingerringe, vedhæng, halskæder, øreringe, ørestikker og armbånd. Se hele udvalget på https://www.fangels.dk/maerker/heiring.html